Få flotte og jævne gulve med en gulvafhøvling i Trige

By:

Når et trægulv bliver udsat for store mængder væde – for eksempel i forbindelse med en oversvømmelse – kan der opstå skader i træværket, som kan gøre gulvet grimt og ujævnt. Dette skyldes, at fugt i træets fibre får de planker, parketter eller brædder, af hvilke gulvet består, til at udvide sig – og så kan disse forskydes på en måde, så der dannes buler og ujævnheder i det før så smukke og ensartede trægulv.

Dette er virkelig ærgerligt, især hvis du har gjort dig umage for at vedligeholde og pleje dit gulv efter alle kunstens regler. En slem vandskade kan efterlade et trægulv helt skævt og med store niveauforskelle. Men dette behøver dog ikke at betyde, at gulvet skal kasseres.

Ret op på skaderne i dit trægulv med en grundig gulvafhøvling

Du kan nemlig med stor sandsynlighed få dit jævne og ensartede trægulv igen – alt, hvad det kræver, er en professionel gulvafhøvling. Det er temmelig vigtigt at understrege, at en gulvafhøvling helst skal udføres af en faglært gulvmand. Den maskine, som anvendes ved en gulvafhøvling, er nemlig en del mere vanskelig at håndtere end en maskine til gulvafslibning.

Du risikerer at lave ganske alvorlige skader på dit trægulv, hvis du selv forsøger dig med en gulvafhøvling. Og har du først lavet dybe skrammer eller ridser i dit gulv i forbindelse med en gulvafhøvling, er det ikke sikkert, at der kan rådes bod på denne skade igen. Et trægulv kan nemlig kun tåle at blive afhøvlet et temmelig begrænset antal gange – der ryger trods alt op imod en halv centimeter per gang, og hvis ikke træværket skal blive for tyndt, er det en god idé at holde igen med gulvafhøvlingerne.

Vælg en professionel fagperson til at forestå din gulvafhøvling

En dygtig og kompetent gulvmand vil aldrig høvle mere af dit gulv end allerhøjest nødvendigt for at opnå det optimale resultat. Du kan læse mere, og få et godt tilbud, på gkservice.dk