Find din nye bh online

By:

Et lækkert sæt bestående af forførende blonde trusser og en ditto bh kan virkelig sætte fut i fejemøget hjemme i soveværelset! Er du typen, som nyder at gøre noget ekstra ud af dig selv, når det gælder tøjstil, hår og makeup, bør du sørge for, at din gode stil holder hele vejen igennem.

Med matchende bh og trusse i høj kvalitet – og som passer perfekt til din krop – kan du score rigtig mange point, når det handler om det erotiske. Uanset om du er til sassy sort eller uskyldsren hvid – eller måske er ovre i de helt uartige og eventyrlystne røde toner – vil du altid kunne finde et bh sæt, som passer til dig.

Hvilken type bh skal du vælge?

Hvis du kender dit bustemål og din skålstørrelse, skal du som næste skridt beslutte dig for en bh type. Der findes en række forskellige slags – og det er en god ting på forhånd at kende forskellen.

En balcony bh er en bh med bøjle og en vandret udskæring, som løfter brysterne op og skaber en fræk kavalergang. En balconette bh er en bøjleløs udgave af en balcony bh. En anden bh, som løfter og støtter, er den såkaldte shelf bh, som dog har en noget lavere udskæring, og således lader en del af brystet være blottet.

Med en en push up bh kan du, hvis du ikke har så store bryster, skabe illusionen om en fyldig barm. Denne type bh er nemlig forsynet med enten vattering eller skum i bundet af skålene, således at dine bryster bliver skubbet og løftet op og indad. Herved skabes mere fylde – og en lækker kavalergang!

Er du der imod mere storbarmet, kan du med fordel vælge en full cup bh, som kan forme og støtte dine bryster, og skabe de kurver, du ønsker dig.

Find flotte bh sæt på love-lingeri.dk

Posted in: bh