Fræk pigesex og rollespil med strapon

By:

Pigesex er den mest søgte kategori inden for online porno. Der er simpelt hen få ting, som tænder hetero seksuelle mænd mere end at se to piger tilfredsstille hinanden. Mange teorier handler om, at det er på grund af den manglende konkurrence – der er ikke andre mænd inde i billedet, når der vises girl on girl action. Og når det skal være ekstra og særligt frækt og pirrende, involveres en såkaldt strapon i den erotiske leg mellem de to eksalterede kvinder.

Hvad er en strapon – og hvordan fungerer den?

En strapon består i al sin enkelthed af et bælte, som den ene kvinde spænder om livet. Bæltet er i reglen fremstillet i kvalitets materialer så som læder eller blødt stof, for at det skal være behageligt at være iført. I midten af bæltet – cirka i skridthøjde – sidder et hul, i hvilken den medfølgende dildo – eller en anden strapon dildo efter eget ønske eller præference – skal monteres.

Med en strapon dyrkes den form for pigesex, som kaldes ”pecking”. Den korrekt monterede strapon gør det muligt for den ene pige – den aktive – at penetrere den anden, ganske som en mand ville gøre det. I mange tilfælde kan en strapon også bruges til en form for rollespil, især inden for BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme, Masochisme), hvor den kvindelige dominatrix får den mandlige slave til at underkaste sig ved at penetrere ham analt.

Hvor kan jeg købe en strapon online?

Der findes et stort udvalg af strapons og forskellige dildoer hertil hos belugi.dk. I den online shop finder du flere forskellige varianter af strapon dildos, i varierende størrelser, længder, tykkelser, farver og udformninger. Nogle strapon dildos fås endvidere med elektrisk vibrator indbygget, for bedre stimulation. Belugi.dk har Nordens største udvalg af sexlegetøj og erotisk tilbehør – find din strapon her.

Posted in: strapon