Frisk boligen op med hjælp fra et malerfirma

By:

Som nybagt bolig ejer er du helt sikkert interesseret i at starte på en frisk med dit nye hjem. Dette indbefatter som regel at slette så mange af sporene efter de forrige beboere som overhovedet muligt – og i samme omgang at få sat sit eget personlige præg på huset eller på lejligheden.

Smukt, nyt hjem med professionelt malerarbejde

Måske tænker du, at du sagtens kan klare opgaver så som maling af lofter, vægge og indvendigt træværk på egen hånd. Men her skal du tænke på, at et godt og holdbart stykke malerarbejde er langt mere end blot at smøre maling på overfladerne. Disse skal nemlig klargøres, for at malingen kan binde ordentligt, og ikke begynder at skalle af efter kort tid.

Står du for at skulle flytte ind i en bolig, hvor de forrige beboere måske ikke har gjort så meget ud af vedligeholdelsen, er der måske flere lag gammelt tapet, som skal fjernes, førend væggene kan males med et flot slutresultat.

Nedtagning af gammelt tapet eller væv er noget af det mest slidsomme og tidskrævende arbejde, som går forud for selve maling af vægge. Og når du er færdig med det, er det slet ikke sikkert, at det bagved liggende puds er i en forfatning, som tillader, at du maler direkte derpå. Så skal du i gang med at pudse væggen op på ny – og eventuelt sætte nyt filt eller væv op. I meget grelle tilfælde kan en fuldspartling være nødvendig for at opnå et flot og ensartet resultat.

Derfor kan det godt betale sig at lade en erfaren maler fra et malerfirma forestå opgaven med istandsættelse af boligens vægge, lofter og træværk. På den måde er du sikker på at få det resultat, du drømmer om – og du slipper selv for besværet.

Kontakt det professionelle malerfirma Malerkanonen via Malerkanonen.dk

Posted in: Malerfirma