Hvad er ideen med at benytte et vikarbureau?

16 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Måske tænker du, at du sagtens selv kan forestå ansættelse af en ny midlertidig medarbejder i din virksomhed – og at du sikkert kan gøre det både billigere og bedre end et eksternt vikarbureau. Det er jo trods alt dig der kender din virksomhed dog dennes behov allerbedst.

Men her skal du tænke på de tidsmængder der går til i forbindelse med rekrutterings arbejdet. Du skal selv udarbejde en stillings annonce og sørge for at denne bliver mangfoldiggjort. Du skal gennemlæse og sortere indkomne ansøgninger, udsende afslag, og indkalde de egnede kandidater til job samtale.

Du skal selv forestå afholdelsen af disse samtaler, hvilket er en særdeles tidskrævende opgave. Og endelig er der en overhængende risiko for at du kommer til at fejlcaste din nye medarbejder, hvis rekruttering ikke er en af dine spidskompetencer.

vikarbureau

Brug et vikarbureau, og spar tid og kræfter

Du vil med sikkerhed kunne bruge den tid og energi mere effektivt på arbejdet i din virksomhed. Derfor er det en god idé at outsource rekruttering af midlertidige medarbejdere gennem et vikarbureau.

Et vikarbureau har adgang til store emnebanker spækket med oplysninger om dygtige og erfarne vikarer rundt omkring i Danmark, og vil med sikkerhed kunne finde egnede kandidater i nærheden af arbejdspladsen. Uanset om du er på udkig efter en afløser på dagsbasis, som skal kunne træde til med få timers varsel, eller om du søger en midlertidig medarbejder til et længere varende vikariat, vil et vikarbureau kunne hjælpe dig.

Samtidig slipper du for at skulle bøvle med en fuldtids ansættelse med alt hvad dette indebærer af feriepenge, pension med videre. Når du lader et vikarbureau forestå rekrutteringen går ansættelsen gennem bureauet, og du betaler blot en fast pris for den pågældende periode. Alt det praktiske varetager vikarbureauet.

Du kan finde dygtige vikarer gennem DK Vikarservice ApS – læs mere på hjemmesiden dkvikarservice.dk.

Flere nyheder