Inret utraditionelt med smukke væglamper

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når hjemmet skal indrettes, er det en rigtig god idé at tænke belysning ind i decor’et fra begyndelsen. Lampernes udforming og type kan nemlig betyder meget, i forhold til hvorledes møbler og andet interiør skal placeres i de forskellige rum. Hvis du for eksempel har planer om en minimalistisk indretning i din stue, og holder du af store, tomme, vandrette flader, bør du fortrinsvis vælge loftlamper, pendler eller væglamper frem for gulvlamper og bordlamper.

Væglampen – en klassiker på vej ind i varmen igen

Væglamper har længe været umoderne inden for indretnings trends – og det er egentlig synd. For væglamper er andet og mere end de upraktiske sakselamper, vi måske kender fra vore bedsteforældres hjem, og som man altid stødte hovedet ind i, når man sad i sofaen. Moderne væglamper kommer i langt flere udformninger og designs, og er formgivet således, at de får det bedste ud af deres placering såvel som lyskilden. Væglamper har her den store fordel, at de er utroligt nemme at montere, samtidig med at de ikke – i modsætning til gulv- eller bordlamper – optager plads på gulv eller bord. På grund af deres placering spreder væglamper lyset på en anden måde end loftlampen, hvor lyset kommer ned fra oven. Du kan skabe en helt særegen og unik belysning i din stue, hvis du vælger at belyse den med det diffuse og spændende lys fra smarte væglamper.

Køb væglamper fra kendte mærker online

Hvis du har mod på at forsøge dig med belysning fra væglamper, kan du finde et stort og velassorteret udvalg af disse på andlight.dk. Se de mange spændende varianter af væglamper og andre lampetyp erfra producenter så som Kartell, Lampe Gras, Le Klint, Lightyears, Louis Poulsen & PH, Luceplan, Lumen Center Italia, lumini, Made By Hand, Marc Pascal, Studio Italia Design, Svalen og Tala på andlight.dk

Posted in: væglamper