Kan der være fejl på sandwichelementer?

21 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Vi er kun mennesker, så når vi fremstiller noget, så kan det jo ikke undgås, at der kommer til at ske fejl; og selvom vi sætter maskiner til at lave de ting, så er de maskiner jo stadigvæk skabt af mennesker, så her kan der også ske fejl.

Man forsøger selvfølgelig altid at nedbringe fejlene, og kan man se, at der er nogle områder, hvor der sker mange fejl, så forsøger man at se, hvad problemet er.

Generelt kan man tiden se, hvad problemet egentlig er, så man hovedsageligt kan nedbringe fejlene; er det så et gentagende problem, at man får fejl og måske endda mange, så bliver man nødt til at se indad, om man gør det rigtigt, som man burde, eller om man måske burde skifte branche.

Derfor kan man blandt andet opleve, at man får nogle sandwichelementer, som der er nogle mindre fejl på; nogle af dem kan ses, mens andre måske er indvendige.

Sandwichelementer

Sandwichelementerne får man gjort noget ved

Man tjekker jo løbende undervejs, om der skulle være problemer ved det, som man bygger med, om det er sket fra fabrikkens side, om det er under transporten, eller mens man satte det op.

For det er jo mennesker, der skal leve og/eller arbejde i disse rammer, og dem er man nødt til at bygge så godt som muligt, så folk ikke kommer til skade.

Med tiden vil man nok ikke kunne optimere disse elementer længere eller holde dem ved lige, så man bliver nødt til at afvikle bygningen eller lignende.

Men skulle man opleve at få et sandwichelement ud, som der er fejl ved, så er det kun godt, at mn opdager det i tide, så man kan nå at rette det til eller få et nyt ud, som man kan bygge videre med på ny.

Flere Nyheder