rekruttering af eftertragtet sap arbejdskraft

15 december 2021 Niels Geckler

advertorial

Til mange udviklingsprojekter i virksomheden har du brug for en sap konsulent med overblik – men hvordan rekrutterer man sådan en ?

Mange af de helt store brands benytter SAP og der er stor mangel på SAP specialister. De hænger ikke på træerne og man får ikke dygtige folk til håndtering af SAP ved at give en medarbejder et lynkursus.

Der findes rekrutteringsbureauer, freelanceplatformer og så videre, der har specialiseret sig i at matche virksomheder med specialister inden for it-området. Det er naturligvis vigtigt at finde et rekrutteringsbureau, der både er seriøse, lydhøre og som er gode til at aflæse din virksomheds behov.

image

Nogle af de rekrutteringsbureauer, der matcher virksomheder og specialister på det danske marked har lang erfaring og måske de ledende medarbejdere selv har betydelig erfaring inden for de områder, som de rekrutterer folk til. 

Intern rekruttering eller ekstern rekruttering, når opgaven skal løses 

Indledningsvis vil man se sig om inden for organisationen efter en person med de fornødne kompetencer, når man står med en udviklingsopgave – eventuelt kan vedkommende bygge oven på eksisterende viden og færdigheder med et kursus uden at det kræver alt for meget tid.

Ofte vil det dog kræve en specialist ude fra, men en ansættelsesproces er en kompliceret og tidskrævende affære. meget kan gå galt i forsøget på at finde den helt rette nye medarbejder med såvel de fornødne faglige kvalifikationer som den rette personlighed til den pågældende virksomhed. Derfor benytter mange virksomheder sig af specialister i denne særlige kunst – rekrutteringsbureauerne.

Fast- eller projektansættelse, eller måske freelance?

Men det er slet ikke sikkert, at man er interesseret i en fastansættelse – måske skal man bare bruge en dygtig sap konsulent i en udviklings- og implementeringsfase. Her er freelance konsulenten den oplagte løsning.  

Med en freelance konsulent skal du kun betale for den højt specialiserede it ekspert i den tid, det tager at løse opgaven. Driften kan efter indkøringsfasen sikkert klares inden for den eksisterende organisation. 

Flere Nyheder