Sådan finder du en kompetent el-installatør i Århus

By:

Er du på jagt efter en pålidelig og kompetent el installatør, så kan du med fordel læse med her. Vi har lavet en guide til, hvorfor du skal vælge en autoriseret el installatør samt, hvordan du vælger den rette til opgaven. 

Derfor skal du vælge en autoriseret el installatør

Først og fremmest er en elektriker og el installatør en beskyttet titel. Det kræver en gennemført uddannelse samt en autorisation før man må udføre el opgaver for private og virksomheder. Der er høje standarder og krav for en elektriker, da visse opgaver er lovpligtige og sætter nogle krav til forsikring med mere. Hvis du f.eks. ikke hyrer en autoriseret elektriker eller el installatør til en opgave i hjemmet eller virksomheden som er lovpligtig, vil det blive betragtet som en ulovlig installation.

Det vil i værste fald betyde, at din forsikring ikke vil dække de skader der vil komme på dine møbler eller generelt ved en brandskade eller anden for skade, hvor el-arbejdet blandt har været skyld i. 

Hvilken elektriker skal du vælge?

Når du skal vælge en elektriker, anbefaler vi klart at du undersøge markedet. Markedet kan være en jungle, da der er flere om buddet i de forskellige byer og områder. Det kan derfor være svært at skelne mellem de forskellige elektriker.

Her kan du med fordel søge lokalt efter en autoriseret el installatør, der har erfaring med den opgave, som du ønsker hjælp til. Du kan blandt andet se og læse de forskellige kundeanmeldelser der er blevet lavet til det arbejde el installatøren har udført. Det giver en god indikation af, hvad du kan forvente. 

Vælg en kompetent el installatør i Århus

Vi har undersøgt markedet i Århus og omegn. Her har vi fundet en kompetent og pålidelig el installatør i århus. Hos rosborg.dk får du altid en fair pris og god behandling. 

Posted in: elektriker